Blandade resultat under helgen

Publicerad 2018-05-14 10:03
Amin1
Herrarna fick fira igen efter seger med 2-1 borta mot IFK Stocksund. Amin gjorde matchens första mål. Foto: Fredrik Värnebjörk.
Det blev blandade resultat under helgen när IFKs herrar vann igen, U17 tog sin första trepoängare och Dam U åkte på turnering. Tyvärr innehöll helgen även ett gäng förluster där damerna, U19 och U16 alla föll.

Herr, division 2,
Andraplacerade Lidingö gästade tredjeplacerade Stocksund på Danderyd Arena. Båda lagen var inför matchen obesegrade och efter den sjätte omgången är IFK Lidingö FK fortfarande det. En tajt match som avgjordes av Hugo Lemne som nickade in 2-1 till Lidingö i den 80' minuten.
Nästa match: fredag 18 maj kl. 20.00 på Lidingövallen, då gästas vi av Valbo FF

Dam, division 2,
Damerna gästades av Älvsjö AIK på lördagen, en match där gästerna tidigt tog ledningen med 0-1 och sedan kunde utöka till 0-2 före paus. Även i den andra halvleken var det Älvsjö som öppnade målskyttet till 0-3 innan IFK's Julia Zetterström kunder reducera till 1-3. Strax före slutet spikade Älvsjö igen matchen genom 1-4.
Nästa match: lördag 19 maj kl. 15.00 borta mot Hällbybrunns IF

U19, Allsvenskan
U19 föll under fredagen hemma mot Sollentuna FK med 2-3. Matchen började bra för IFK som tog ledningen genom Lamin Touray redan efter 4 minuter. Sollentuna vände matchen till 1-2 innan samme Touray kvitterade. I slutet av matchen var det dock Sollentuna FK som drog det längsta strået och gjorde 2-3.

U17, Allsvenskan
U17 tog säsongens första trepoängare när Älvsjö AIK besegrades på Lidingövallen i en match där IFK fick ta ledningen flera gånger om, först genom Viktor Liljeström till 1-0, sedan genom James Parsons till 2-1 och 3-2 gjordes av Alexander Yemane innan Liljeström kunde sätta slutresultatet 4-2. U16 åkte på en knapp förlust i den nationella serien med 4-3 borta mot Vasalunds IF.

Dam U, J19
Dam U åkte på turnering i Eskilstuna där de nådde en semifinal innan det blev uttåg på straffar. Under söndagskvällen gästades laget av Djurgårdens IF i J19, där gästerna vann med 1-6. IFK's mål gjordes av Hedvig Hillerhag.