F17

IFK Lidingö FK F17

Nybildade F17 är en del av IFK Lidingö FKs akademiverksamhet. Laget kommer 2021 spela F17SM och innehåller i första hand spelare födda 2004 och 2005.


Tränarstab

Tränarstaben består av huvudtränare Trevor Biamba, målvaktstränare Antonio Egana Torrejon.
Laget som ligger under vårt äldsta block och har ett nära samarbete med Dam A kommer att ha Magnus Bodsgård som Sportchef. Även Akademichef Bror Liw är kopplad till laget.


Ledarstab

Lagledare Åsa Johansson
Träningsmatcher/cuper Oscar Wramsby
uppdatering inom kort


Trupp

Truppen består till största delen av spelare födda 2005 men innehåller i skrivande stund även spelare födda 2004 samt en spelare född 2006 och en spelare född 2007. Truppen har ett nära samarbete med Dam A (div2) där flera spelare är uppe och tränar i den verksamheten. Tränarstaben på F17 och Dam A är samma fast i omvända roller.


Provspela för F17

Spelare som idag inte ingår i IFK Lidingö FK F05:A måste provspela för laget.
Du ansöker om provspel genom mail till Sportchef Magnus Bodsgård eller Akademichef Bror Liw. I mailet ska du beskriva dig själv som spelare och vilka lag/serier du spelat i de senaste två säsongerna.

Magnus Bodsgård - magnus@ifklidingofk.se

Bror Liw - bror.liw@ifklidingofk.se


Träning och match

Laget kommer att träna 4 gånger per vecka på Lidingövallen och spela i serien F17SM. Cuper är under planering och beror dels på utvecklingen av covid-19 men även hur seriespelet läggs. Vi uppdaterar så snart vi vet mer.

Varje spelare får en egen IUP. Dessutom kommer många spelare att ingå i rotation mot seniorlaget, Dam A som spelar i division 2.
Målet är att spelarna ska få en bra utbildning i F17 och samtidigt börja acklimatiseras mot seniorfotboll.

Md startar 2021
Md specialteam2
Md klubbshop 2019
Md nyhetsbrevet  nov 2020
Md r d v rd banner svff 207x320
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub