F17

IFK Lidingö FK F17

Säsongen 2021 startar F17 - vi uppdaterar hemsidan löpande.


Tränarstab

Tränarstaben är klar och kommer bestå av huvudtränare Trevor Biamba, assisterande tränare Eric Undhammar samt målvaktstränare Antonio Egana Torrejon. Laget som ligger under vårt äldsta block och har ett nära sammarbete med Dam A kommer att ha Magnus Bodsgård som Sportchef. Även Akademichef Bror Liw är kopplad till laget.

Övrig ledarstab tillsätts senare.


Trupp

Truppen kommer till stor del bestå av spelare från IFK Lidingö FK F05:A som säsongen 2020 spelat i F15 div1 där de i skrivande stund ligger tvåa bakom Hammarby IF. Flera spelare ur denna truppen har under säsongen varit på distriktslag, riksläger och landslag. Ännu fler spelare har tränat och spelat med Dam A i division 2 och i träningsmatcher eller JDM-match mot F17 och F19 motstånd. Vi söker också ett par spelare som letar en ny utmaning och vill ansluta till truppen.


Träning och match

Laget kommer att träna 4 gånger per vecka och serien blir F17SM. Dessutom kommer många spelare att ingå i rotation mot seniorlaget, Dam A som spelar i division 2. Målet är att spelarna ska få en bra utbildning i F17 och samtidigt börja acklimatiseras mot seniorfotboll.

Varje spelare får också en egen IUP.

Planering av cuper och träningsläger pågår.

Mer info om träning och match kommer.


Provspela för F17

Spelare som idag inte ingår i IFK Lidingö FK F05:A måste provspela för laget.
Du ansöker om provspel genom mail till Sportchef Magnus Bodsgård eller Akademichef Bror Liw. I mailet ska du beskriva dig själv som spelare och vilka lag/serier du spelat i de senaste två säsongerna. Provspel kommer ske under november och december.

Magnus Bodsgård - magnus@ifklidingofk.se

Bror Liw - bror.liw@ifklidingofk.se

Md startar 2021
Md specialteam2
Md klubbshop 2019
Md f reningsbrevet
Md kontakta spelklar
Md la travel annons traningslager ifklidingo
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md ifk lidingo v nner
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub