Matchflyttar


Matchflyttar hemmamatcher.

I IFK Lidingö FK, en av Sveriges största fotbollsförening, lämnar vi inte WO (walk over). Vi gör allt för att spelarna ska få spela sina matcher, vi gör matchflyttar möjliga.

Matchflyttar hemmamatcher utförs av kansliet och mejlas till lissolles@ifklidingofk.se, ange i ämnesfältet; matchflytt, matchnummer, serie, ange anledning till matchflytt samt förslag på ny matchdag = helgdagar.
Därefter erbjuds förslag på nytt matchdatum/tid/plats som ni erbjuder motståndarna och sedan bekräftar OK, alternativt fråga om annan tid.
Matchändringen skickas sedan in av kansliet och bekräftelse på genomförd matchändring skickas till lagens kontaktpersoner. Det är inte tillåtet att flytta match från vår till höst.
Efter att StFF har administrerat matchflytten uppdateras, under natten, den flyttade matchen i er kalender i Myclub. Gör därför ingen egen ändring!!

Matchändringsavgifter S:t Eriks-cupen 2018, perioden 10.4-25.6 samt 7.8-22.10 (övriga tider är avgiftsfria) 200 kr. Debiteras laget.

Vid matchändring senare än 8 dagar (under samma period) 600 kr. Debiteras laget.

Administrationsavgift vid uppskjuten match 800 kr. Debiteras laget.

Administrationsavgift om match flyttas utan StFF:s vetskap 1000 kr. Debiteras laget.

OBS, 2 (två) WO innebär uteslutning samt avgift 2200 - 5000 kr. Debiteras laget.

Lag som utgår från sin serieplats debiteras 1 feb - 31 mars 1000 kr, 1 april - 31 oktober 2000 kr

För matchflytt av bortamatch kontaktas motståndarlagets kontaktperson. Uppgifter hittar du genom att klicka på matchen på lagets hemsida. Då länkas du till stff.se och den matchen, där klickar du dig vidare till den uppgiften du söker.

Det är inte tillåtet att flytta match från vår till höst.

Md klubbshop 2019
Md matchen mot cancer  annons hemsidan  insamling cancerfonden
Md sponsorhuset
Md kontakta spelklar
Md ifk lidingo v nner
Md svenska spel
Md stodmedlem
Md namskylt laktaren
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub