Matcher, domare

Här hittar du en samlad information om matcher, såväl träningsmatcher som i tävling.

För dig som vill bli eller är domare hittar du info under Domare. Där hittar ni Föreningsdomare och domare i övriga Stockholm.


Läs Föreningscertifikat 2017 Stockholms FF

När du har frågor om matcher, såväl tränings som seriematcher, mejlar du lissolles@ifklidingofk.se , men väldigt många svar finns här nere:

Matchflyttar hemmamatcher.

I IFK Lidingö FK, en av Sveriges största fotbollsförening, lämnar vi inte WO (walk over). Vi gör allt för att spelarna ska få spela sina matcher, vi gör matchflyttar möjliga.

Matchflyttar av hemmamatcher utförs av IFKs Fotbollskontor och mejlas till lissolles@ifklidingofk.se, Ett mejl per matchflytt.

Ange i ämnesfältet; matchflytt, matchnummer, serie, ange anledning till matchflytt samt förslag på ny matchdag = helgdagar.
Därefter erbjuds förslag på nytt matchdatum/tid/plats som ni erbjuder motståndarna och sedan bekräftar, alternativt frågar om annan tid.
Matchändringen skickas sedan in av Fotbollskontoret och bekräftelse på genomförd matchändring skickas till lagens kontaktpersoner. Det är inte tillåtet att flytta match från vår till höst.
Efter att StFF har administrerat matchflytten uppdateras den flyttade matchen i er kalender i Myclub, under natten. Gör därför ingen egen ändring!!

Matchändringsavgifter S:t Eriks-cupen, samtliga matchändringar debiteras laget.

Perioden 6.4-21.6 samt 3.8-18.10 (övriga tider är avgiftsfria) 200 kr.

Vid matchändring senare än 8 dagar (under samma period) 600 kr.

Administrationsavgift vid uppskjuten match 800 kr.

Administrationsavgift om match flyttas utan StFF:s vetskap 1000 kr.

Lämnar laget WO (ställer in matchen) debiteras WO avgift, beroende på åldersklass 625-1650 kr.

OBS, 2 (två) WO innebär uteslutning samt avgift 2200 - 5000 kr

Lag som utgår från sin serieplats debiteras 1 feb - 31 mars 1000 kr, 1 april - 31 oktober 2000 kr.

Bortamatch som ska flyttas

För matchflytt av en bortamatch kontaktas motståndarlagets kontaktperson. Uppgifter till hen hittar du genom att klicka på matchen på lagets hemsida längst ner. Då länkas du till stff.se och den matchen, där klickar du dig vidare till den uppgiften du söker.

Det är inte tillåtet att flytta match från vår till höst.

Efter att StFF har administrerat matchflytten uppdateras den flyttade matchen i er kalender i Myclub, under natten. Gör därför ingen egen ändring!!


Hitta domaren som ska döma

Spelschema med tillsatta domare hittar du i hemmamatcher 5 mot 5, 2021, 7-9 år

Domare till 7-mannamatcher och äldre hittar du via lagets hemsida och den serie laget spelar i och genom att klicka på matchen/matchnumret via stff.se.
Till höger finns fakta om matchen och domarens namn. Även i de äldre serierna kan du kontakta domaren och hälsa hen välkommen, klicka på domarens namn så får du fram uppgifterna.

Ett tips; skicka ett SMS till domaren ett par dagar innan och hälsa hen välkommen till matchen.


Hur gör jag om domaren inte dök upp på matchen?

Saknades det domare i din 5-mannamatch registrerar du det här!

Saknades domare i 7-manna eller äldre, rapporteras det till StFF per mail , domare@stff.se


Hur ersätter jag domaren efter en seriematch och hur får jag tillbaks mina pengar?

Många domare som dömer matcherna på Lidingö är så kallade Föreningsdomare. Dessa domare redovisar sina dömda matcher till Fotbollskontoret och får betalt därifrån (du behöver inte betala domaren på plats i detta fall).

Är domaren inte föreningsdomare så ska domaren mot kvitto ersättas direkt efter matchen.Det är mycket viktigt att du säkerställer att domaren skriver kvittot komplett och så att man tydligt kan utläsa framför allt namn och fullständigt personnummer (ÅÅMMDD-NNNN).

Läs här hur du redovisar dina utlägg/kvitton för domarkostnader till Fotbollskontoret

Träningsmatcher


Betalning vid träningsmatch
Vid samtliga träningsmatcher ska domaren ersättas direkt på plats, oavsett var domaren kommer ifrån, alltså även s.k. Lidingödomare ska få sin ersättning på plats.
Det är vedertaget inom Stockholmsfotbollen att lagen delar på kostnaderna vid träningsmatcher, t.ex. domarkostnad, planhyra.
Ersättning till domare för en träningsmatch är 75% av ordinarie domararvode, se arvode via stff.se
Klubben ersätter domarkostnaden för 5 träningsmatcher och år för våra Akademilag (lag där spelare betalat Akademiavgiften).

Viktigt att ni får ett korrekt ifyllt domarkvitto* vid utbetalningen, som sedan redovisas till LissOlle på Fotbollskontoret, lissolles@ifklidingofk.se
Läs mer hur det går till att redovisa utlägg av domarkostnad.Md klubbshop 2019
Nya webshopen kommer inom kort, klicka på länken.
Md nyhetsbrevet  nov 2020
Md r d v rd banner svff 207x320
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub