Unga Ledare

IFK Lidingö FK söker alltid unga ledare!

IFK Lidingö FK, en av Sveriges största fotbollsklubbar, har mängder med aktiviteter där flera av våra ungdomsspelare från 15 år får möjlighet att jobba som ledare och instruktörer för våra yngre spelare. Exempel på några av våra arrangemang där vi erbjuder jobb är bl.a Sommarläger, Åldersgruppsträning, Fotbollsskolan samt mycket mer.

Att jobba som ledare hos oss är både utvecklande och roligt samtidigt som man tjänar pengar och det är även en väldigt fin merit att ha på sin CV.Kanske är du redan ledare på några av våra aktiviteter som Fotbollslek eller Fotbollsskolan, kanske är du spelare men funderar på att börja jobba som fotbollsledare? Vi söker dig som vill engagera dig som tränare och ledare på våra aktiviteter eller i våra lag!


Utbildning:
IFK Lidingö FK har egna utbildningar för unga ledare, information om dessa skickas till medlemmar i gruppen Unga Ledare som du anmäler dig till nedan.


Intresserad?
Om du är intresserad skall du anmäla intresse genom att registrera dina uppgifter HÄR, detta för att vår administration, information till dig om utbildningar, vilka jobb som finns etc samt löneutbetalningar ska fungera på bästa sätt.

Har du frågor kring detta så hör du av dig till jacob.bylund@ifklidingofk.se


* * * *Varmt Välkommen att söka jobb som Ledare i IFK Lidingö FK

Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub