MyClub

Föreningens medlemsregister

Frågor och svar MyClub


Mina sidor

Vill du ha koll på vilka uppgifter som finns i klubbens medlemsregister MyClub om dig och dina familjemedlemar? Följ instruktionen nedan!

  1. Skapa ett konto på MyClub. Använd denna länk: https://accounts.myclub.se/d/users/sign_up
  2. Fyll i din mailadress (den som du har i registrerad i föreningens medlemsregister i MyClub, dit t.ex. kallelserna mejlas) och välj lösenord. (Detta är nu dina inloggningsuppgifter). Tryck på "Skapa konto".
  3. En bekräftelselänk har nu skickats till din mejladress. Gå in på din mail och tryck på länken du fått från MyClub. Du får då meddelandet att ditt konto har bekräftats och du är inloggad. Tryck därefter på "Mina sidor" i menyraden.
  4. När du sen loggar in på "mina sidor" på www.myclub.se så kan du bl.a uppdatera dina uppgifter, se kallelser, kalendrar och även kontaktdata till ditt barns lagkompisar. Det finns också ett filarkiv som kommer att användas av dina ledare och föreningen för viktig information.
  5. För att ha det som en mobil version så surfar du in på myclub.se se via mobilen, loggar in och väljer Mobil i svarta menyn. När du kommit in så lägger du sidan som en "genväg/tagg" på hemsidan/skärmen. Lite olika beroende på mobil/system


Till våra ledare

Alla sanktanmatcher importeras centralt till myclub. Likaså ändringar som tex datum, tid, plats.

Om matchen av någon anledning tas bort (till exempel lag som drar sig ur), får kontakten för serien (gjordes vid anmälan) ett mail från stff. Matchen behöver man sedan ta bort manuellt i myclub. Även den e-postadress som står på laget under inställningar i myclub får ett mail från myclub med instruktioner om att den matchen måste tas bort manuellt från kalendern.

Se till att det är e-post till rätt ledare under inställningar i ert lag så ni inte missar någon information.


Övriga frågor om MyClub ställs till feriel.isberg@ifklidingofk.se

Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub