5 mot 5 matcher med domare

IFK Lidingö FK´s hemmamatcher i 5mot5 2024

Gadeliusfemman födda 2017 samt Sanktan födda 2016 och 2015.

Här ser du 5mot5-matcherna här på Lidingö och var på ön de spelas samt vem som dömer er match.

Länk till sidan med 5mot5-matcher med domare sedan klickar du dig vidare till det nedladdningsbara Excelbladet som uppdateras med jämna mellanrum.


Ett tips till dig som ledare är att alltid skicka ett sms till den domare ni ska ha, ett par dagar innan med tex "Hej, vi har dig som domare på lördag kl ... vi ses på...."

Matchtid 3 x 15 min med 2 min periodpaus.

Saknades det domare vid er 5mot5-match mejla janne.ljunggren@ifklidingofk.se.


Om det med kort varsel uppstår problem att tex få ihop lag, måste alltid motståndarna, domaren och Fotbollskontoret ( janne.ljunggren@ifklidingofk.se ) meddelas. Kontaktuppgifter till våra lag hittas på lagens hemsidor eller via MyClub. Domarnas mobilnummer hittar ni i Matchdokumentet. Om ni funderar på att lämna WO (ställa in match) så ta för vana att alltid kontakta andy.danewid.ifklidingofk.se i så god tid som möjligt. Andy kommer göra sitt yttersta för att hjälpa er att inte lämna WO för att bla laget ska slippa StFF´s höga straffavgifter (gäller ej Gadeliusfemman) och motståndarna ska få sin match.

Våra 7 års lag spelar matcher i vår interna liga, Gadeliusfemman. Alla IFK lag möter varandra det första året. Dessutom kan vi gästas vi av våra grannklubbar Värtans IK och Djurgårdens IF.

Vi är glada över samarbetet med Gadelius som är värd för Gadeliusfemman.

Här hittar du riktlinjer och regler för 5 mot 5

Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub