IFK cuper

Vällkommen till IFK Lidingö FKs cupsida!


Här kommer det ut info och länkar till de cuper som IFK Lidingö FK arrangerar


November7an:

I november är det svårt att få till matcher så vi tänker därför arrangera en cup för flickor och pojkar födda 2009. Den 17 nov kommer det att finnas plats för 40 lag att spela 7vs7 enligt de nya mått som Sanktan kommer att spelas i 2019. Planen är 50x30 meter. Vi ger alla lag 4 matcher a 20 minuter. Avgiften för att vara med är 1200kr. Hemsidan ligger länkad här under. Hoppas ni vill vara med!

November7an

2019 kommer vi att arrangera cuper
16-17 februari

Vinter7an:
Uppvärmda konstgräset på Lidingövallen kommer erbjuda en fin plan även i februari då vi välkomnar er till IFK Lidingö FKs 7 mot 7 cup.
Vi kommer ha öppet för barn födda 2008-2009 och det kommer vara 7vs7 liten alltså med måtten 50x30 meter. Stffs regler för 7vs7 kommer att gälla. Alla lag garanteras 4 matcher som är 20 min långa och spelas under en kortare period av dagen. För att göra anmälan och läsa mer om cupen klickar ni er in på vår hemsida genom länken här under.

Vinter7an

9-10 mars

Vår5an:
Denna cup ser vi som en perfekt avspark på säsongen. Det kommer spelas 5vs5 spel med Stffs nya regler. Planerna mäter 30x20 meter och vi erbjuder alla lag 4 matcher som är 20 minuter långa. Det blir mycket spel under en kort period av dagen. Alla matcher spelas på Lidingövallen som har bra konstgräs och är en fin anläggning med bra läktare, Café och grill. Vi hoppas ni vill vara med och spela. Gör er anmälan via länken här nedan.

Vår5an

fler datum och mer info kommer.

Välkomna till många roligare fotbollsdagar!

Har ni frågor om cuperna så hör av er till Magnus Pålsson på palsson@ifklidingofk.se

Md klubbshop 2019
Md matchen mot cancer  annons hemsidan  insamling cancerfonden
Md sponsorhuset
Md kontakta spelklar
Md ifk lidingo v nner
Md svenska spel
Md stodmedlem
Md namskylt laktaren
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub