Akademi Camp Flick 2023

Akademi Camp Flick 2023 - för tjejer födda 2010, 2011, 2012, 2013 och 2014

I IFK Lidingö FK är representationen av flickspelare ca 35%. Vi ser dock att andelen anmälningar från flickor på våra olika aktiviteter som Fotbollsskola, ÅG-träningar, Öppen Akademi och sommarens olika läger är väsentligt lägre (ca 15%).

Det finns säkert många förklaringar till varför andelen här inte är i linje med andelen flickspelare totalt men hittills på många av våra aktiviteter har det varit svårt att bilda separata åldershomogena träningsgrupper för de tjejer som kommer (de flesta av dessa vill ej spela med killarna). Baserat på den feedback vi får från föräldrar har detta stor påverkan på att träningarna inte blir optimala/givande/roliga/utmanande för deltagarna.


Med detta för ögonen kör vi ett Akademi Camp endast för tjejer måndag - torsdag v33 den 14-17 augusti på Breviks IP.

Självklart kommer såväl träningsinnehåll som instruktörer att vara motsvarande som övriga träningar vi erbjuder på våra standard Akademi Camp.

Vår strävan är att till stor del ha kvinnliga ledare på detta läger, bla spelare från Damlaget och våra äldre flicklag som hjälper, stöttar och ser till att tjejerna får till roliga och bra dagar.Madelene Göras från Goeras Football Education kommer att vara instruktör under en av dagarna. Det blir även en del andra roliga inslag under lägret såsom tex. besök av Allsvenska spelare och tränare.

Vår ambition är att locka fler fotbollstjejer till våra aktiviteter och därigenom säkerställa att alla våra spelare får samma möjlighet till bra fotbollsutbildning samtidigt som de har kul med sin fotboll, oavsett förkunskaper!


Kostnaden är 2000 kr, i avgiften ingår lunch, mellanmål/fika

Campen är dagtid kl. 10:00-15:00 inkl. lunch och mellanmål. Vi har begränsat antal platser

Vi har drop in från 09:00 samt drop out fram till 16:00 - ledare finns på plats och håller barnen under uppsikt men ingen organiserad verksamhet sker under drop in/drop out


Anmälan till Akademi Camp Flick gör du här: Akademi Camp Flick 2023

Varmt Välkommen


PS: Det går förstås bra att som flickspelare anmäla sig även till övriga läger, bara kul om fler vill vara med!

Vi hoppas på att kunna ha träningsgrupper om ca 12-16 spelare/ålder, vid lågt deltagarantal kan vi behöva ställa in aktiviteten helt eller för enskilda åldersgrupper. Full kompensation erhålls i detta fall.

Vi återbetalar ej erlagda avgifter om inte läkarintyg finns. 20% dras av i administrationskostnader.

Platsen är personlig och garanterad när fakturan är betald.

Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub