Fotbollens dag

Md fotb dag bred logo

2019 är Fotbollens Dag på sommaren! Boka lördag 15 juni.

I år arrangerar IFK Lidingö FK Fotbollens Dag på sommaren istället för på hösten som tidigare gjorts, anledningarna är flera, men den största är att vi på sätt hoppas att få med så många som möjligt då det inte är krock med seriespel för lagen. Och som vanligt är vi på Lidingövallen!

Fotbollens Dag startar med den klassiska inmarschen klockan 9.30 för alla lag födda 2012-2008, ledare och spelare samlas lagvis på naturgräsplanen 9.00. Sen blir det matcher på 12 olika planer fram till 15.00. sedan kommer våra äldre lag födda 07-04 att ta vid och spela 7-manna turnering mellan kl.16.00-19.00

(Info om detaljer kommer att gå ut till lagkontakter i respektive lag)

Grill, Café och nytt för i år, även "After football" tillsammans med Sturehof som är på plats med goda snacks och alkoholfria alternativ. Så även om du inte spelar själv så vill vi att du ska trivas nere på Lidingövallen.

Fotbollens Dag är kontantfritt!

Ta gärna med kompisar, släkt och vänner. Varmt välkommen!

__________________________________________________________

Välkomna till årets stora fotbollshändelse, Fotbollens Dag lördag 15 juni 2019 på Lidingövallen.

Alla företag, föreningar och organisationer är välkomna!

I år kommer IFK Lidingö FK arrangera Fotbollens Dag på sommaren istället för på hösten som tidigare gjorts, anledningarna är flera, men den största är att vi på sätt hoppas att få med så många som möjligt då det inte är krock med seriespel för lagen. Och som vanligt är vi på Lidingövallen!

Förutom alla duktiga och glada fotbollsspelare som finns på plats har du möjlighet att träffa föräldrar, morfar, farmor och vänner. Mellan ca 10.00 -15.00 så spelar barn födda 2012-2004.

Fotbollens Dag är öns största endags-event och som vanligt så kommer vi att göra plats för våra sammarbetspartners och andra utställare tillsammans med kringarrangemang som många är fotbollrelaterade. Grill, Café och nytt för i år, även "After football" tillsammans med Sturehof som är på plats med goda snacks och alkokolfria alternativ. Så även om du inte spelar själv så vill vi att du ska trivas nere på Lidingövallen.

• I priset 5 000 kr + moms ingår tält, el, bord, stol, lunch för tre personer.

• Företag som var med 2018 på Fotbollens Dag har förtur.

Fotbollens Dag är kontantfritt!

ANMÄL HÄR!


Md klubbshop 2019
Md matchen mot cancer  annons hemsidan  insamling cancerfonden
Md sponsorhuset
Md kontakta spelklar
Md ifk lidingo v nner
Md svenska spel
Md stodmedlem
Md namskylt laktaren
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub