Coronaviruset

Publicerad 2020-03-01 14:45
Imorgon måndag så startar vi inom klubben upp verksamheten för fullt igen efter sportlovet med träningar i lagen och diverse klubbarrangemang och möten. Med tanke på det och Coronaviruset som fått stor spridning så meddelar vi här nedan IFK Lidingö FK:s riktlinjer.

Risken för smittspridning av Coronoaviruset ( covid 19) är låg enligt Folkhälsomyndigheten.

Men eftersom fotboll är en fritidssysselsättning så har vi ändå tagit ett beslut på att alla spelare, ledare och föräldrar som besökt områden med omfattande smitta, håller sig borta från träningar/möten i två veckor efter hemkomsten. Denna åtgärd gör vi för att visa hänsyn till alla inom föreningen och särskilt till våra ideella ledare ute i lagen.

Ni som har barn anmälda till våra arrangemang så som fotbollsfritids, tematräning akademi mm. hör bara av er till fotbollskontoret så kompenseras ni för dom uteblivna passen.

De områden som har konstaterad omfattande smitta är för närvarande Kina, Lombardiet, Piemonte, Emilia-Romagna och Veneto i Italien, Iran och Sydkorea.

Viktigt att var och en följer utvecklingen och inskaffar mer uppdaterad information och fakta, där vi hänvisar till Folkhälsomyndigheten Länk.

Klubbchef Markus Karlsson
Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub