Fotbollens dag 2024

Publicerad 2024-05-23 11:14
Md fotb dag bred logo
Lördagen den 15 juni är det dags för årets folkfest på Lidingövallen!

Dagen startar traditionsenligt med inmarsch kl. 09.00.

Därefter är det matcher på båda planerna 09.30. I år är det barnen födda 2017-2013 som spelar internmatcher på 11 olika planer.

Utöver det så har vi mängder av annat som marknadsplats där några av våra sponsorer är på plats. Adidas och Intersport bygger upp en fotbollsbutik med klubbens sortiment av kläder, målvaktshandskar, benskydd och bollar. I år står Adidas och Intersport med en massa roligt på södra delen av konstgräsplanen.

Bilia kommer med intressanta bilmodeller. Mobila Doktorn har en vaccinationsbuss som är öppen för alla med möjlighet att vaccineras inför sommarens utmaningar. Övriga sponsorer på plats är Gadelius, Effektiv bemanning, Lidingö Centrum, Tisab, Anna Ski, Svenska Kyrkan och Rädda Barnen. Vi kommer också ha några av övriga Lidingös idrottsklubbar på plats för prova-på.

Klubben har också ett eget info-tält som bl a säljer klubbens supporterprylar. Där kan ni träffa klubbens styrelse. Utöver klubbens grillar och café kommer det även att finnas en fikatruck på plats.

Efter succén med skobytesförsäljning tar vi upp detta igen. Men vi utökar med kläder. Du bidrar med dina urväxta fotbollskor och fotbollskläder. Rädda Barnen säljer dom vidare under Fotbollens Dag. Lämna dina skor/kläder i varuvagnen som står i B-huset på Lidingövallen bredvid varuautomaten. Hela och rena kläder paketeras i plastpåse. Knyt gärna ihop skorna och lägg även dessa i en plastpåse. Det går även att lämna på själva dagen i Rädda Barnens tält. Förtjänsten går oavkortat till Rädda Barnen


Länk tll Aktivitetssidan med bla spelschema


Varmt välkommen till Lidingövallen!

Har du frågor om dagen hör av dig till Feriel Isberg på feriel.isberg@ifklidingofk.se

Md fotbdag 10sept 16  a
Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub