Trevlig sommar

Publicerad 2021-07-02 11:19
 mg 6022  komp
Nu går vi in i semestertider och ser fram emot en härlig sommar. Vi på Fotbollskontoret har varierad närvaro under de här veckorna och vi nås bäst via mejl. När vi ses i augusti igen hoppas vi att allt är mer åt det normala.

Glädjande är att det under hösten kommer att tillkomma en 11 mot 11 plan på Lidingö, planen håller just nu på att anläggas vid AGA- området (Dalenum). Den har blivit något föresenad men beräknas att stå klar i september/oktober.

På Lidingövallen så fortgår arbetet med den nya anläggningen som inrymmer ny fullstor naturgräsplan med tillhörande 400 metersbana runt om, vilket kommer att bli ett riktigt lyft för hela Lidingö.

Fotbollsplanen kommer att kunna tas i bruk våren 2022.

Dessutom så finns det fastlagda medel i budgeten från Lidingö stad om ytterligare en fotbollsplan på Lidingövallen. På den yta söder om befintlig konstgräsplan, den yta som just nu och under många år egentligen mest fungerat som avlastningsyta och parkeringsplats.

Givetvis ser vi helst en fullstor 11 mot 11 plan på den platsen då det skulle göra en väsentligt större nytta för vår förening än om det blev en mindre plan, inte minst för att vi har väldigt många ungdomar i åldern 14-19 år som skulle få en helt annan upplevelse av sin sport om dom kan få relevanta ytor att få träna och spela på.

Vi har en bra dialog med ansvariga på Lidingö stad om detta och hoppas kunna komma fram till ett beslut inom kort.

Vi önskar alla en trevlig sommar.

Fotbollshälsningar IFK Lidingö FK fotbollskontoret, genom Markus Karlsson

Md intersport 360x250 webshop
Md nyhetsbrevet  nov 2020
Md r d v rd banner svff 207x320
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub