Satsning på utbildning för tränare

Publicerad 2022-01-23 12:58
Fredrik stenman 2022
Barn och ungdomsansvarig Fredrik Stenman
IFK Lidingö FK gör just nu ett större satsning på utbildning för våra ideella ledare.

Vi ser en efterfrågan på relevanta och kvalitativt bra utbildningar och det ska vi tillgodose i år. Säger barn- och ungdomsansvarig Fredrik Stenman som håller flera av utbildningarna tillsammans med Magnus Bodsgård.

Utbildningarna är uppdelade i tränarutbildning och ledarutbildning där tränarutbildningen fokuserar på vad som sker på plan i träning och match medan ledarutbildningen fokuserar på det administrativa. Tränarutbildningen för tränare till spelare födda 2010-2014 har redan startat med en digital träff och under de närmsta dagarna kommer inbjudan till praktik. För tränare till de äldre spelarna kommer inom kort inbjudan till en tränarutbildning i samarbete med Svenska Fotbollförbundet. Även ledare i administrativa roller kommer inom kort att få en inbjudan.

Utbildning är nyckeln till att skapa en hållbar utveckling hos ledare och spelare inom klubben. Vi klappar oss inte på axeln och slappnar av utan vi blickar hela tiden framåt för att göra saker bättre. Berättar Stenman.

Är man ideell ledare i IFK Lidingö FK och har frågor om utbildningarna ska man vända sig till Fredrik Stenman på fredrik.stenman@ifklidingofk.se

Md klubbshop 2019
Md nyhetsbrevet  nov 2020
Md r d v rd banner svff 207x320
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub