Nea Flyborg uppmanar oss att inte dela med oss av smittan.

Publicerad 2021-04-20 13:15
Nea coviddelegationen
Nea är en av ambassadörerna för kampanjen där man vill sprida tanken om hänsyn, försiktighet och omtanke.
Coviddelegationen sätter munskydd på lokala profiler

Covidfaran är långt ifrån över. Vi kan inte vila trygga i att vaccinets ankomst innebär "back to normal". Det kommer ta tid innan samhället hittar tillbaka, innan vi bekymmerslöst tar varandra i hand och kramas när vi träffas. Pandemin är inne på sitt andra år och det är lätt att slarva med säkerhetsåtgärder, hänsyn och försiktighet. Tillsammans måste vi stå på tå för att ge medborgare och vårdgivare andrum. Vi måste vara försiktiga, mer omtänksamma och visa hänsyn. I omtanke om vår nästa måste vi ta ansvar för att ge pandemins vågor så lite näring som möjligt, för vi vill inte uppleva en tredje våg. Eller en fjärde.

Kampanjens målsättning är att med tydlighet skapa en förändring bland dem som "slarvar" med de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten löpande har ställt till medborgarna i Sverige för att stävja den rådande pandemin.

Nea Flyborg är född 2004 och uppfostrad i IFK Lidingö FK men spelar idag i Djurgården Fotbolls damlag. Som den lokala förebild hon är, hjälper hon till att sprida budskapet #DELAINTEMEDDIG.

Läs mer om Coviddelegationen på Lidingö Nyheter

Md klubbshop 2019
Md nyhetsbrevet  nov 2020
Md r d v rd banner svff 207x320
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub