Magnus Pålsson lämnar IFK Lidingö FK

Publicerad 2020-12-23 07:54
Mpa lsson1 kopia
Tränaren Magnus Pålsson lämnar vid årsskiftet, efter drygt 7 säsonger, IFK Lidingö FK och går vidare till Helsingborgs IF Akademi.

Pålsson har under åren i IFK Lidingö FK varit tränare för flera lag och massor av spelare. Han började i klubbens andralagsverksamhet med P01:2 och har efter det varit tränare för P01:1, P00:1, P03:1,P04:A1 och P06:A1. Parallellt med de yngre lagen har han även hunnit vara med om att vara tränare för P17 Allsvenskan, P19 Allsvenskan samt två säsonger i Herr A varav ett år som huvudtränare.

Sportchef Magnus Bodsgård tycker det är synd att tappa en bra tränare men önskar Pålsson största lycka till.
-Det är alltid tråkigt när duktiga tränare går vidare men precis som att spelare tar nästa kliv behöver också tränare att göra det. Vi har vetat om att hans önskan om att flytta tillbaka till Skåne har funnits ett tag och nu föll de olika pusselbitarna på plats. Han är en tränare som har chanserna att nå hela vägen med sin karriär och det önskar vi honom all lycka till med.

Pålsson har förutom att vara tränare också drivit diverse olika projekt inom klubben som exempelvis arbetet med integration och uppstartandet av cuper i 5mot5 och 7mot7.

IFK Lidingö FK önskar Magnus Pålsson all lycka med sin framtida karriär.

Md klubbshop 2019
Md nyhetsbrevet  nov 2020
Md r d v rd banner svff 207x320
Md svenska spel
Md la travel annons traningslager ifklidingo
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub