Lidingövallens eluppvärmda plan!

Publicerad 2019-01-30 16:07
Randig plan 2
(så här såg planen ut 9 januari)
Som många av er märkt så fungerar inte eluppvärmningen på Lidingövallen som den ska.

Detta beror på att en del elmattor är trasiga, leverantören ( Unisport) har konstaterat att dom måste bytas, men det är ingenting som kan göras nu under vintern. Vi på fotbollskontoret, tillsammans med vaktmästarna, gör allt vi kan för att det ska fungera så bra som möjligt under rådande förutsättningar. Nu har vi fått bort den is som bildades på dom trasiga ställena när det var väderomslag för någon vecka sedan.

Planen består av elmattor under gräset, 220 st. varav 35 st. bedöms som trasiga. Varje elmatta går från långsida till långsida, ( se bild) planen är därmed bitvis hård på dom ytorna där det är trasigt, men bra och mjuk på övriga ytor, eftersom värmen ger viss spridningseffekt i hela mattan så bedömer vi ändå under normala vinterförhållanden att planen är spelbar för match ner till -4 grader åtminstone.


Vi använder RÖDA FLAGGAN på hemsidan då planen inte är matchduglig.

Vad det gäller träning kan lagen träna på egen risk så länge belysningen är påslagen. Om belysningen INTE är påslagen, vänligen respektera att inte gå ut på planen. Vi plockar bort meddelandet från hemsidan så fort den är matchduglig.

Mackan
Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub