Inför Svenska Cupen mot GIF Sundsvall

Publicerad 2019-08-08 11:29
Ifkhjarta
Onsdag 21 augusti tar IFK Lidingö FK’s herrar emot Allsvenska GIF Sundsvall i Svenska Cupen på Lidingövallen.

Lotten föll på GIF Sundsvall för IFK en match som spelas på Lidingövallen onsdag 21 augusti kl. 18.30. Det här behöver du veta inför matchen.

Matchen mellan de båda lagen är en utslagningsmatch vilket innebär att vinnaren går vidare till nästa omgång. Det betyder att matchen måste avgöras och att om det är oavgjort efter full tid blir det förlängning. Är matchen fortfarande inte avgjord efter förlängningen tillämpas straffar.

Två entréer kommer att vara öppna inför och under matchen, huvudentrén som finns i mitten av läktaren samt en entré vid läktarens nordligaste del där det även utomhusserveringen finns. Entrén öppnar 60min före matchstart.

Entré är 50kr, gäller ej spelare och ledare i IFK Lidingö FK som har betalt medlemsavgift samt bär IFKs träningsjacka eller ledarjacka. Biljett köpes i entrén, vi ser gärna att ni betalar med swish.

Läktaren tar 800 ståendes personer, ingen sittplats. Utöver dessa platser finns också bänkar och bord vid utomhusserveringen. Om läktaren blir fullsatt kommer det att finnas möjlighet att stå ut med långsidan på motsatt sida.

Lidingövallen har två serveringar en som finnes mitt i läktarbyggnaden samt en utomhusservering i hörnet på den norra läktaren. Lidingövallen tillåter inte förtäring av alkohol eller rökning.

Det kommer under matchen finnas flera matchvärdar som hjälper till och som kan svara på eventuella frågor, dessa personer har gula matchvärdsjackor på sig.

Kom i god tid och har ni möjlighet så lämna gärna bilen hemma för att undvika köer till och från arenan.

Vi ser fram emot en publikfest på Lidingövallen och vill också säga varmt välkomna till supportar för GIF Sundsvall.


Md klubbshop 2019
Md f reningsbrevet
Md la travel annons traningslager ifklidingo
Md kontakta spelklar
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md ifk lidingo v nner
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub