IFK skriver 5-årigt sponsoravtal med Adidas och Intersport

Publicerad 2021-11-30 16:01
Adidas bl vit
Nu är det klart att det blir Adidas och Intersport som kommer att vara exklusiv produktleverantör till IFK Lidingö FK under kommande fem år.

- Vi är väldigt glada att nu ha gjort klart med en så stor och professionell aktör. Adidas står för hög kvalitet och är på alla sätt det största varumärket inom fotbollen. Vi är också glada att vi har fått till ett fortsatt samarbete med vår lokala sportbutik Intersport i Lidingöcentrum. Det är något som vi värderat extremt högt när vi har tittat på helheten i ett nytt avtal, säger Markus Karlsson, klubbchef på IFK Lidingö FK. Läs mer

Bild från vänster: Jonas Spång, teamsales manager, Adidas Sverige, Markus Karlsson, klubbchef IFK Lidingö FK och Niklas Hedfors, vd, Intersport Lidingö

Unikt tillfälle att synas på IFK Lidingö FK:s tröjor!

Till nästa säsong kommer IFK Lidingö FK att byta ut alla lags matchtröjor. De drygt 3000 nya matchtröjorna som våra 180 lag visar upp sig i närmare 200 matcher varje helg. Till detta kan läggas alla de cuper som de flesta lagen är med och spelar under året.

Det innebär att det finns en möjlighet att få vara en av de nio sponsorer som syns med sin logotype på våra matchställ. För våra samarbetspartners är fotboll ett sätt att kommunicera med en väldigt engagerad publik, vilket ger sponsringen bästa effekt och resultat. Ser du också möjligheten att på ett effektivt sätt kommunicera med din målgrupp här, så är det nu du ska vara med! Hör av dig till lissolles@ifklidingofk.se så pratar vi vidare.


Md intersport 360x250 webshop
Md nyhetsbrevet  nov 2020
Md r d v rd banner svff 207x320
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub