Fredrik Stenman ny Sportchef

Publicerad 2022-08-12 12:09
Stenman sportchef  mk  web
Det blir Fredrik Stenman som tar över tjänsten som sportchef efter Magnus Bodsgård, Fredrik har startat sin nya tjänst idag den 12:e augusti.

Fredrik har varit anställd inom IFK Lidingö FK ett par år nu som barn och ungdomsansvarig och innan det så var han både assisterande tränare och även tidigare spelare i föreningens herrlag.

Innan Fredrik kom till IFK så var han spelare i Djurgårdens IF och har även haft en lång karriär i klubbar som Västerås SK, IF Elfsborg, Bayer Leverkusen, FC Groningen, Club Brugge samt även representerat Sveriges A-landslag.

Fredrik :

- Jag har under åren som Barn & Ungdomsansvarig lärt mig väldigt mycket och kommer nu att ta med mig dessa erfarenheter in i rollen som sportchef. Karriären som spelare både i Sverige och i utlandet har gjort att jag har ett brett kontaktnät och en gedigen fotbollsutbildning inom fotbollen som kommer vara viktigt oavsett om det handlar om våra kvarterslag eller herr och damlag. Att helheten i vår klubb fungerar är för mig det viktigaste i min roll som sportchef.

Rekryteringen av en ny person som Barn och ungdomsansvarig pågår. Är det kanske du eller någon du känner som är den person IFK Lidingö FK behöver? Kravprofil: Du har bakgrund inom fotboll på något sätt, vi ser gärna kvinnliga sökande, B Körkort.

Hör gärna av dig till Markus Karlsson på mackan@ifklidingofk.se

Markus Karlsson Klubbchef:

- Det känns otroligt bra och verkligen naturligt att Fredrik tar över den rollen efter Magnus. Fredrik passar väl in på alla sätt, han har varit hos oss ett par år redan i rollen som barn och ungdomsansvarig så han är insatt i klubbens alla delar. Med den erfarenheten och kunnande han besitter så är detta bra för att föreningen ska fortsätta att utvecklas.

Md intersport 360x250 webshop
Md nyhetsbrevet  nov 2020
Md r d v rd banner svff 207x320
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub