Fotbollens dag 2023

Publicerad 2023-06-05 12:05
Md fotb dag bred logo
Välkommen till Fotbollens Dag 2023 lördagen 17 juni. I år firar vi att första Fotbollens Dag ägde rum för 40 år sedan!

- Det känns oerhört glädjande då detta event bär på en lång historia som jag tycker är viktigt att vårda. I år är det dessutom 40 år sedan första Fotbollens Dag ägde rum. Vi återupptar den klassiska inmarschen för alla lag födda 2012-2016. Det bjuds som vanligt på massor av fotboll på 12 planer och många av våra sponsorer kommer och visar upp sig. Har vi tur kommer brandbilar på besök. Vi har som vanligt bra bemanning i vårt café och goda hamburgare och korv i grillen. Vi håller tummarna för bra väder och ta med er hela familjen, släkten, säger Markus Karlsson, IFK Lidingö FKs klubbchef.

Utöver det så har vi mängder av annat så som marknadsplats där några av våra sponsorer är på plats. Adidas och Intersport bygger upp en fotbollsbutik med klubbens sortiment av kläder, målvaktshandskar, benskydd och bollar. Där kan du även utmana dig själv i teknikbana eller speedshooting.

Bilia kommer med intressanta bilmodeller. Mobila Doktorn har en vaccinationsbuss som är öppen för alla med möjlighet att vaccineras inför sommarens utmaningar. Övriga sponsorer på plats är Gadelius, Effektiv bemanning, Lidingö Centrum, Tisab, Anna Ski, Svenska Kyrkan och Rädda Barnen. Vi kommer också ha några av övriga Lidingös idrottsklubbar på plats för prova-på.

Klubben har också ett eget info-tält som bl a säljer klubbens supporterprylar. Utöver klubbens grillar och café kommer det även att finnas fika och annan mat på plats.

Efter succén med skobytesförsäljning tar vi upp detta igen. Du bidrar med dina urväxta fotbollskor. Rädda Barnen säljer dom vidare under Fotbollens Dag för 100 kronor. Förtjänsten går oavkortat till Rädda Barnen. Lämna dina skor i lådan för upphittade kläder utanför Cafét på Lidingövallen. I lådan finns en uppmärkt back för ändamålet. Det går även bra att lämna skor direkt i skotältet på Vallen den 17 juni. Knyt gärna ihop skorna.

Fotbollens Dag startar 9.30 med den klassiska inmarschen. Efter det spelar lag födda 2012-2016 matcher på tolv olika planer.


Spelschemat hittar du här!


Varmt välkommen till Lidingövallen!

Har du frågor om dagen hör av dig till Feriel Isberg på feriel.isberg@ifklidingofk.se

Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub