Du som är ung aktiv i klubben – chatta om dina tankar och funderingar

Publicerad 2020-04-10 15:12
Ibland är livet extra jobbigt. Det händer saker som vi känner inte är bra med våra kompisar, hemma, i klubben eller i en relation. Då kan det vara skönt att ha någon att prata med, någon som förstår och kan ge råd. Det finns hjälp att få.

För att stötta våra unga aktiva i IFK Lidingö FK har klubben tillsammans med Kvinnojouren Kerstin på Lidingö, som en fortsättningen på det så viktiga arbetet med att alla ska må bra, startat ett samarbete med Stiftelsen 1000 Möjligheter. Det innebär att våra aktiva har möjlighet att chatta med specialutbildade volontärer som lyssnar, tror, stöttar, peppar och vägleder dig som behöver få prata om dina tankar och funderingar. På chatten kan du vara anonym.

Chatten "Unga relationer" når du på: https://ungarelationer.se/?gclid=Cj0KCQjwj7v0BRDOARIsAGh37ioD3pRncBefCKeE9UzTMmyEWZLKa06y-MHahbDaUQg4LNrEm1uq_jkaAguFEALw_wcB

Chatten är öppen varje kväll mellan klockan 20.00-22.00.

Har du funderingar över något du ser, hör eller upplever? Chatta med dem som har lång erfarenhet av att möta unga i utsatta situationer.

Ansvarig för samarbetet mellan IFK Lidingö FK och Kvinnojouren Kerstin Lidingö är klubbchef Markus Karlsson och Katties Brunberg från jouren.

Md klubbshop 2019
Md r d v rd banner svff 207x320
Md f reningsbrevet
Md la travel annons traningslager ifklidingo
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md ifk lidingo v nner
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub