Coachande föräldraskap

Publicerad 2019-08-15 16:30
Coach f r ld
”Vi måste vattna de blommor vi vill ska växa” Du är den viktigaste personen i ditt barns liv! Hur kan just du stötta ditt fotbollsspelande barn på bästa sätt?

Som förälder är du viktig för ditt barns motivation, utveckling och upplevelse av fotbollen och hens möjligheter till ett livslångt intresse för idrott i stort. Du är också en viktig resurs i föreningens arbete med att skapa en idrottsmiljö för så många som möjligt, så länge som möjligt så bra verksamhet som möjligt.

När: Måndag 23 september kl.18.00 – 20.00

Var: Folksam, Bohusgatan 14, Hörsalen

Hur: Anmälan här

Vi kommer att prata om stödjande miljöer och hur du kan coacha och motivera ditt barn på bästa sätt. Du kommer att få kunskap om idrottens nya riktlinjer, aktuell forskning och ett coachande förhållningssätt. Ofta upplever inte föräldrarna att de pressar sina barn för hårt, men var femte barn känner hård press från föräldrar, tränare och andra vuxna.

Föreläsare är Kim Rehnfeldt som är organisationskonsult, föreläsare och coach. Han processleder organisationsförändringar och förbättringsarbete och föreläser och utbildar inom idrotten i en rad olika områden såsom föreningskunskap, effektivt styrelsearbete, coachande föräldraskap. Kim har även under många år varit ordförande i Rotebro IS och har tidigare suttit i Stockholm Fotbollförbunds Föreningskommitté och Styrelse.

Md klubbshop 2019
Md f reningsbrevet
Md la travel annons traningslager ifklidingo
Md kontakta spelklar
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md ifk lidingo v nner
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub