Bergshotellet sponsrar tre år till

Publicerad 2021-09-10 14:33
Bergshotellet  tv  barn med mamma 1
Nu är det klart. Bergshotellet i Järvsö som drivs av lidingöbon och kvarterslagstränaren Rikard Wildhuss sponsrar Fotbollslek och Fotbollsskolan ytterligare tre år. Ett samarbete som båda parter har utbyte av.

Vad kan ett hotell i Järvsö ha gemensamt med en idrottsförening på Lidingö?

– Spänning, rörelse och upplevelser.

Vd:n och ägaren för Bergshotellet i Järvsö, Rikard Wildhuss behövde inte fundera länge när Magnus Bodsgård, då sponsringsansvarig i IFK Lidingö FK ville inleda ett samarbete för tre år sedan.

– Det ger oss möjlighet att ge medlemmarna i klubben erbjudanden som riktar sig till just aktiva familjer och vi har fått stort gensvar, säger Rikard Wildhuss som är kvarterslagstränare sedan 2012 i klubben.

– Så det var inte svårt att bestämma sig för att stödja klubben ytterligare tre år.

– Sponsring är ett ömsesidigt avtal. Båda parter ska tjäna på det, säger Rikard Wildhuss som berättar att sommaren varit den bästa någonsin. Trots eller tack vare pandemin.

Klubbchef Markus Karlsson instämmer.

– Avtalet ger ju våra medlemmar något utöver själva medlemskapet, vilket blivit uppskattat och utnyttjat.

Bergshotellet i Järvsö har stärkt sin position som en metropol för familjer som gillar cross countrycykling. Där finns något att göra för alla åldrar. Året runt. Det ligger mitt i barnområdet för mountainbike respektive skidåkning med rullband och barnknapplift tio meter från hotellet.

Och under sommaren kan cross countrycykling kombineras med norra europas bästa Pump tracks, downhillcykling samt med besök på Järvzoo.

– Vi har byggt ut med fler gröna och blå cykelleder för små barn och nybörjare. Vi har många treåringar på springcyklar som cyklar gröna leden, vilket är så kul. Gröna leden är bred och slät så där kan föräldrarna till och med få med de minsta barnen i cykelkärra. Om föräldrarna orkar trampa runt förstås…

Bergshotellet är ett familjehotell, som är byggt för att få plats med 2-6 personer i varje rum. Ekonomiskt och praktiskt för en barnfamilj. Ett fotbollslag behöver endast tre, fyra rum. Inte minst uppskattat av föreningar som deltar i närliggande Ljusdal i cuper och träningar.

Här hittar du mer information om IFK Lidingö FK:s samarbetspartner: www.bergshotellet.se samt de erbjudanden som finns för höstens aktiviteter i Järvsö.

Md klubbshop 2019
Nya webshopen kommer inom kort, klicka på länken.
Md nyhetsbrevet  nov 2020
Md r d v rd banner svff 207x320
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub