P12:21

Information

Telefon

Ok att ta med men vi kommer att reglera användningen genom att samla in dessa. Mellan måltider, påklädning, matchförberedelser och transport kommer det inte att finnas så mycket tid över att man hinner ha tråkig. Vi har två lag anmälda och i de fall matcherna inte ligger samtidigt så hejar vi på det lag som spelar. Kvällstid och lämpliga luckor dagtid gör vi gemensamma aktiviter

Bra att prata om detta hemma innan så att killarna vet vad som gäller och vi inte behöver ha diskussioner kring det under helgen.

Bad?

Om schema och väder tillåter kan bad utomhus bli aktuellt men endast om ledarna bedömer att det kan ske på ett säkert sätt. Äventyrsbadet Kokpunkten besöker vi inte i år

Som alternativ till bad kan det bli vattenlekar så badshorts är bra att ta med.

Mat, godis och pengar

Frukost, lunch och middag under helgen ingår. Däremot inte mellis och vi rekommenderar att ha med något extra energitillskott till fredag och lördag för/eftermiddag i ryggsäcken. I övrigt ska de inte köpa godis, snacks, energidryck, läsk etc under cup. Prata om detta hemma.

När glass passar in i schemat så ordnar vi det gemensamt. Likaså lördagsgodis.

Uppförande

När vi åker iväg på cup representerar vi IFK Lidingö FK och följer de uppföranderegler klubben har:

  • När motståndare/ledare anländer hälsar vi på dem.
  • När vi gör mål firar vi tillsammans allihop.
  • Innan och efter match använder vi IFK Lidingökläder.
  • Vi äter aldrig i matchtröja.
  • Efter måltider städar vi alltid efter oss vid matbordet, vi går därifrån tillsammans och tackar ansvariga för maten. Ingen lämnas ensam kvar vid något bord.
  • Vi tänker på att vi representerar föreningen och uppträder därefter genom att inte skrika, springa runt där vi bor eller använda fula ord.
  • Vi behandlar andra med respekt.
Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub