P10:5

Ännu en fin säsong i P10:6

Publicerad 2019-06-09 08:44


Vårsäsongen går nu mot sitt slut och i helgen spelar vi vårens sista matcher i St Eriks Cupen innan sommaruppehållet. Detsamma gäller sjumanna för de som valt att prova på detta. Vi har haft fortsatt fin utveckling i laget och oftast är det bra inställning och fullt fokus för killarna både på träning och match. Ibland blir det lite onödigt tjafs och vi har alltid ambitionen att försöka reda ut sådana situationer när de uppstår. Vi uppmanar killarna att peppa och stötta varandra och det är ett budskap ni också kan förmedla till era barn.

Det har varit en kul utmaning att spela sjumanna-spel mot andra Lidingö-lag och det har gått bra samtidigt som det ökar kraven på mer passningar och att spelarna håller sin position. Vi tycker att det har fungerat bra att kombinera med spelet i St Eriks cupen även om det vissa helger behövts lite extra pusslande för att få ihop lagen. Utöver kvarterslagets träningar har det funnits möjlighet att deltaga på Åldersgruppträningen som återkommer i höst och är öppen för alla som anmäler sig.

Laget har en hög närvaro på träningar och dessutom så finns det många som vill spela match på helgerna och då gärna flera matcher. Jättekul tycker vi ledare.

Vi har spelat flera cuper under vinter/vårsäsongen och bland annat deltog vi med två lag på BP's Sommarkicken på nationaldagen. Nästa helg väntar Fotbollens dag på Lidingövallen som i år är förlagd till 15 juni istället för i september.

Sedan rundar vi av med en sista avslutningsträning på måndag den 17:e juni innan ett härligt gäng fotbollskillar tar välförtjänt sommarlov.

Md klubbshop 2019
Md nyhetsbrevet  nov 2020
Md r d v rd banner svff 207x320
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub