PA17

Summering Dusseldorf

Publicerad 2017-06-05 15:16

Efter en fantastiskt rolig och händelserik helg i Tyskland är vi nu hemkomna (trots att vi blev kontinuerligt och kraftigt motarbetande från Air Berlins hela resan)

Cupen har varit en riktig succé på många plan. Vi har haft en grupp individer som har genomfört helgen på absolut bästa sätt. Det är mycket nytt och mycket att lära sig för att laget ska kunna prestera på högsta nivå och vi är glada för att utvecklingskurvan går brant uppåt. Överlag så har vi haft ett väldigt bra spel. När vi summerar så har vi haft många bra insatser och det som känns extra roligt är att grabbarna vinner och förlorar som ett lag. Helt enkelt ett fantastiskt gäng som presterar tillsammans.

Lagledningen har jobbat mycket med att grabbarna både ska kunna fokusera och förbereda sig inför match men också kunna slappna av och njuta av nytt motstånd och svåra matcher. Grabbarna är 10-11 år och vi har upplevt mycket tillsammans under de senaste dagarna. Det är många upplevelser och minnen som de kommer att ha med sig till kommande matcher/cuper men kanske framförallt så har de minnen för resten av livet.

Lite kul statistik från helgen:

Vinster: 7

Lika: 4

Förluster: 2

Antal mål gjorda: 13 mål

Insläppta mål: 9 mål

Vi har skjutit (tagit avslut): 76

Motståndarna har skjutit (tagit avslut): 37

Antal hörnor för oss: 21

Antal hörnor motståndare: 13

Antal frisparkar för oss: 9

Antal frisparkar för motståndarna: 20

Austria Wien stod sedermera som vinnare av hela cupen efter finalvinst på straffar mot Mainz.

Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub