P08:N

Viktig fotbollsinformation!

Publicerad 2018-05-01 16:37
Nedan kan ni se en sammanfattning av fotbollshändelser framöver.

Kul att fotbollssäsongen har dragit igång! Sanktan är i full gång och vi har fått en bra start med många fina insatser! Ni kan räkna med minst en match varje helg då vi är anmälda till två serieplatser.

Viktigt att känna till framöver:

1) ÅG träning på onsdagar på Vallen. Klubben vill att vi hjälper till och informerar om att alla killar är välkomna på åldersgruppsträning på onsdagar (dock nödvändigt med anmälan innan). För de killar som är intresserade av att vara med i klubbens akademilag framöver är närvaron på ÅG-träning nödvändig. Klubben tar ut ca 12 killar utifrån ett flertal kriterier, varav intresse, närvaro på ÅG och teknisk förmåga är några. Även om man inte blir uttagen den första omgången kommer det att finnas flera nya chanser vid senare tillfällen. Kvarterslagen kommer att fortsätta även efter bildandet av akademilag.

2) Fotografering 5/5. Samling kl 9.10 utanför Danica Isannex på Högsätra.

3) Klubben anordnar flera läger i sommar, gå in och läs på klubbens hemsida. Specifikt för klubbens 08-målvakter anordnas en målvaktscamp, se länk https://ifklidingofk.myclub.se/menu/pages/11948

Vi ses i veckan!

/Ledarn


Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub