Herr

Sent mål gav gästerna vinsten

Publicerad 2018-06-04 09:16
Dsc 0006
Första serieförlusten på Lidingövallen under 2018 för våra herrar.
IFK Lidingö FK fick matchen dit som önskats. Efter att under inledningen kämpat med att dra isär gästande FC Gute öppnades ytorna upp och IFK kunde börja spela den fotboll de ville. Men bollen ville inte hitta till nätet för hemmalaget och istället blev det gästerna från Gotland som i den 89e minuten kunde göra 0-1 på en omställning.

IFK Lidingö FK har inlett serien riktigt bra och fanns inför matchen på andraplatsen i tabellen, gästande FC Gute inledde serien svagt men har den senaste tiden radat upp segrarna. Att matchen skulle bli jämn och tillknäppt var förväntat. Det var hemmalaget som förde matchen mot ett FC Gute som hotade med omställningar men också ibland fick till längre anfall.

Mot sista delen av matchen var hemmalaget nära att ta ledingen ett par gånger om, närmast var Felix Mårtensson som fick till en nick ned mot den bortre stolpens insida men målvakten i FC Gute lyckades få fingertopparna på bollen och styra den utanför. I den 89e spelminuten fick gästerna en omställning där IFK gick bort sig och kunde istället göra matchens ända mål.

Nästa match för IFK Lidingö FK är borta mot IFK Mora på lördag.
Nästa hemmamatch för IFK Lidingö FK är i Svenska Cupen, onsdag 13/6 kl. 19.15 då vi gästas av division 1 laget Akropolis IF.


Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub