Herr

Seger i Bollnäs

Publicerad 2018-04-30 09:34
Amin1
Bollnäs GIF FF valde att spela i sina reservtröjor för att låta IFK Lidingö FK fortsätta spela matchen mot cancer i sina rosa tröjor, mycket fint av dem. Själva fotbollsmatchen vann IFK Lidingö FK med 0-3 efter mål av tre olika målskyttar.

IFK Lidingö FK fick den starten som de önskade och tog ledningen redan i den 5e minuten genom Niklas Söderberg, efter gästernas 0-1-mål. Efter målet stod dock matchen och vägde lite med ett IFK som hade mycket boll och ett Bollnäs som gick på farliga omställningar. I den 32a minuten utökade Amin till 0-2, ett resultat som stod sig till halvtidsvilan.

I den andra halvleken blev det ännu mer boll för IFK Lidingö FK som gjorde 0-3 i den 59e minuten genom Jonathan Bengtsson. Även om det fanns fler chanser att utöka ledningen ännu mer så lyckades inte IFK få in fler bollar mellan stolparna.