Herr

Kryss mot IFK Stocksund

Publicerad 2018-09-04 08:27
7rb hemsida
Nummer 7, Rickard Bergman sköt in kvitteringen i den 89e minuten.
Inför matchen var det upplagt för dramatik på Lidingövallen, gästande IFK Stocksund var placerade på andraplatsen i tabellen och hemmalaget IFK Lidingö FK jagar den åtråvärda kvalplatsen.

Gästerna fick en drömstart innan ens publiken hunnit sätta sig ned när de i den andra minuten gled igenom och gjorde 0-1. Men hemmalaget svarade snabbt och kvitterade genom Per Boltegård Blom i den 8e minuten. Målet kom genom en något tilltrasslad situation då Viktor Johansson kastade ett av sina långa inkast mot gästernas mål, där Per lyckades få bollen i nätet.

Strax före halvtid fick vi tyvärr beskåda en situation mellan Lidingös Branislav Karic och gästernas Kristoffer Khazeni som ledde till att de båda spelarna fick syna det röda kortet.

I andra halvlek kunde gästerna ta ledningen i den 69e minuten genom ett långskott som letade sig in i det bortre krysset. Minuterna rullade på och gästerna såg ut att lyckas gå segrande ur matchen. Då dök inbytte Rickard Bergman upp, i den 89e minuten och assisterad av Niklas Söderberg klippte han till och kvitterade till 2-2.

Det är med andra ord fortfarande fyra poäng upp till kvalplatsen.

Nästa hemmamatch gästas laget av serieledande Vasalund. Matchen spelas 15 september kl. 16.00 på Lidingövallen.

Md klubbshop 2019
Md matchen mot cancer  annons hemsidan  insamling cancerfonden
Md sponsorhuset
Md kontakta spelklar
Md ifk lidingo v nner
Md svenska spel
Md stodmedlem
Md namskylt laktaren
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub