Kryss mot IFK Stocksund

Publicerad 2018-09-04 08:27
7rb hemsida
Nummer 7, Rickard Bergman sköt in kvitteringen i den 89e minuten.
Inför matchen var det upplagt för dramatik på Lidingövallen, gästande IFK Stocksund var placerade på andraplatsen i tabellen och hemmalaget IFK Lidingö FK jagar den åtråvärda kvalplatsen.

Gästerna fick en drömstart innan ens publiken hunnit sätta sig ned när de i den andra minuten gled igenom och gjorde 0-1. Men hemmalaget svarade snabbt och kvitterade genom Per Boltegård Blom i den 8e minuten. Målet kom genom en något tilltrasslad situation då Viktor Johansson kastade ett av sina långa inkast mot gästernas mål, där Per lyckades få bollen i nätet.

Strax före halvtid fick vi tyvärr beskåda en situation mellan Lidingös Branislav Karic och gästernas Kristoffer Khazeni som ledde till att de båda spelarna fick syna det röda kortet.

I andra halvlek kunde gästerna ta ledningen i den 69e minuten genom ett långskott som letade sig in i det bortre krysset. Minuterna rullade på och gästerna såg ut att lyckas gå segrande ur matchen. Då dök inbytte Rickard Bergman upp, i den 89e minuten och assisterad av Niklas Söderberg klippte han till och kvitterade till 2-2.

Det är med andra ord fortfarande fyra poäng upp till kvalplatsen.

Nästa hemmamatch gästas laget av serieledande Vasalund. Matchen spelas 15 september kl. 16.00 på Lidingövallen.