En tävlingsmatch och fyra träningsmatcher avklarade

Publicerad 2019-03-18 16:04
Fem matcher, varav en helg med dubbla matcher. Blandade prestationer, tre segrar.

Vi startar i kronologisk ordning.

Enskede från södra serien gästade Lidingövallen den 23e februari. Vår första match på vallen 2019. Vi vinner med 1-0 Max (Marco, Granberg). En stabil första halvlek följdes upp med en mer blandad andra. Även om vi hade chanser till 2-0 så kan vi ärligt säga att Enskede mycket väl kunde ha gjort ett mål sista 30.

Matchen efter, sportlov. Förlust mot Tyresö i en av våra sämsta prestationer på länge. Så blir det när man har nio utespelare tillgängliga från truppen. 1-0 Younas (Max), 2-3 Otto direkt frispark, 3-4 Simon S (u19) straff efter att själv ha blivit fälld.

Efter sportlovet så är vi i princip i full styrka i truppen förutom en skada och enstaka känningar. Det passade då perfekt att spela dubbla matcher söndagen den 10e mars. Första matchen mot duktiga division 3 laget Foc Farsta slutade med förlust 1-3 efter mål av Simon S (Kramer). Den andra matchen spelades mot division 1 laget Sollentuna. Vi är framgångsrika i vissa delar av vårat spel, mindre så i andra. Matchen slutade med vinst 4-3 och vi hade möjligheter till ett tidigt 5e mål som hade dödat matchen. 1-1 Philip (Max), 2-1 Philip (Max) 3-1 Yaniv straff efter att Max blivit fälld, 4-2 Max (Gabbe).

Lördag 16e mars spelade vi på Södertälje Arena mot Assyriska som dittills hade vunnit alla sina matcher på försäsongen. Efter en bra start och ledning 2-1 så tog Assyriska över matchen, dock utan utdelning. Efter en utvisning i 2a halvlek för Assyriska så går vi upp i 3-1 och vinner matchen på det. 1-1 Philip (Bergman, JWZ) 2-1 Bergman (Younes) 3-1 Younes (Stokki, Bergman).

Nu väntar två matcher nästkommande vecka. På onsdag på Arameisk Syrianska 20.15 Brevik IP och på lördag ett slags derby mot Värtan division 3 Vallen 15.30.

Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a