Dam

Tre poäng mot Bälinge

Publicerad 2020-08-29 17:02
D380c2c2 6a6d 4a60 a955 aa4fa14f0e8a
Vinst 2-3 på naturgräset i Bälinge.

Bälinge hade noll poäng innan matchen men vi varnade inför matchen. De spelade i tvåan förra året, och måste vara hungriga att ta poäng på hemmaplan. Vi gick också upp tidigt för en bussresa på timmen, upp till Bälinges tjocka naturgräs. 8.15 lämnade bussen Lidingö. Bälinge hade nämligen satt 11.00 som avsparkstid.

Det blev också en tuff första halvlek, där Bälinge slet fysiskt för poäng och vi inte riktigt fick ut det vi ville av vårt spel. Femke gjorde visserligen 0-1 redan i matchens åttonde minut, men de kvitterade bara två minuter senare. Och det märktes att det inte skulle bli någon lätt match, om nu någon trott det.

Sara sätter sen 1-2 i 45:e matchminuten, men de pressar och tar vara på våra misstag. 2-2 på övertid i första, och det är också halvtidsresultat.

I andra halvlek kommer vi ut bättre, och har bra grepp om matchen men lyckas bara sätta en boll. Sara E avgör i den 56:minuten.

Jag var tyvärr inte på matchen och därför är inte referatet mer målande än så här. Men det var nog med stor lättnad som laget äntrade bussen för hemfärd efter tre bärgade poäng.

Vi tackar domarna, Bälinge och publik för en god match!


Björn Jansson
Md klubbshop 2019
Md r d v rd banner svff 207x320
Md f reningsbrevet
Md la travel annons traningslager ifklidingo
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md ifk lidingo v nner
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub