Dam

Träningsmatch mot Segeltorp

Publicerad 2024-03-03 22:37
98f0c7d1 a8ba 4050 960a 2feed8daef04
Förlust mot Segeltorp i en match med två ansikten

Jag börjar med det roliga… för det här var en match med två helt olika halvlekar som det kan vara i tidiga träningsmatcher med många byten och spelare som ännu inte kommit igång.

Andra halvlek. Vi tar hand om spelet i inledningen, spelare rakare, vinner dueller och sätter mer fart på bollen. Och hade vi haft lite mer tryck i avsluten och mer tuffhet i box, hade det kunnat bli vår halvlek.

Segeltorp vinner andra halvlek med 1-0, men vi står upp bra och har många bra spelsekvenser. En halvlek att ta med sig in i fortsättningen, med än mer hunger i avslut. Kul också att få se Nea i blåvitt igen, hon spelade andra halvlek.

Det mindre roliga var första halvlek, ett Segeltorp som där var bättre i allt lyckas sätta sex bollar i mål och vi skapar en, kanske två målchanser och är inte ofta med boll på deras planhalva. Visst kan man leta förklaringar, till och med bortförklaringar. Men vi tog inte jobbet över hela plan och satt inte ihop, Segeltorp å andra sidan spelade som om det gällde seriesegern även när de ledde stort i första och det betalar sig förstås. Hemmalaget spelade dessutom betydligt oftare med en eller få touch på bollen och då går det fortare. Effektiva var de också i första halvlek.

Så summerat en första halvlek där det var klasskillnad och en andra halvlek som var jämn spelmässigt.

Vi tackar Segeltorp för en nyttig genomkörare, vi tackar domarna och vi tackar publiken, som vi lovar bättre fotboll redan nästa helg!



Björn Jansson.
Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub