Dam

Seriestart uppskjuten och publikbegränsning

Publicerad 2020-03-31 09:20
Specialteam1
Vi har idag nåtts av att seriestarten skjuts upp till 21 maj. I slutet av förra veckan införde också regeringen förbud på samlingar över 50 personer.

Serien skjuts upp

IFK Lidingö FK Dam planerar just nu för hur laget bäst ska förbereda sig inför seriestarten som nu skjuts upp till 21 maj. Samtidigt meddelar förbundet att om rådande situation inte förbättras kan serien skjutas ytterligare.
Div2 Dam ska genomföras med dubbelmöten enligt dagens beslut.

-"Det är inte så mycket vi kan göra åt situationen utan nu blev det såhär. Vi tycker det är bra att förbundets ambition ligger så att serien fortfarande kan spela dubbelmöte. I helgen åker vi iväg med hela truppen och får då också prata lite om ifall vi vill ta en mindre paus eller inte. Vi har fått in några bra matcher som ersätter de som utgår men just nu vet vi inte mer än så. Positivt i det hela är att vi har spelare på rehab som nu med största sannolikhet kommer att vara färdiga inför att serien startar". Meddelar huvudtränare Magnus Bodsgård.

Nytillkomna matcher
Träningsläger genomförs enligt plan i helgen.
25/4 Tyresö FF (div1) Victoria Cup (skulle mött Mälarhöjden)
16/5 Hammarby IF F19 Allsvenska trupp (skulle mött Bälinge)


Förbud på samling över 50 personer

Beslutet gäller ej spelare, ledare, domare och andra officiella funktionärer. Endast publik räknas in i dessa 50 personer.
Vi ber er som besöker våra matcher kommande period att sprida ut er över läktaren, alternativt runt planen och inte samlas i grupper.


IFK Lidingö FK före och efter match

Hela föreningen har tagit beslutet att vi inte hälsar på motståndare eller tackar efter matcherna med någon form av närkontakt mellan spelare, ledare eller domare. Detta gäller så länge rådande omständigheter gäller.

Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub