Publicerad 2024-02-03 16:46
4b90623a 6655 48b6 a1b3 c57e5b38712a
Förlust men en bra första träningsmatch

Lördag, fint väder och avspark 12.00 på Tyresövallens uppvärmda konstgräs. Förutsättningarna kunde knappt bli bättre och för motståndet stod Tyresö FF.
Målet med matchen för vår del var att alla 18 skulle få minst 45 minuter på plan, och att pröva det vi tränat på sista tiden.

Redan efter 30 sekunder kommer Hannah fri men målvakten täcker bra och istället gör Tyresö 1-0 ganska tidigt i matchen på en straff. Båda lagen skapar flera chanser de första 15, innan spelet sätter sig lite mer och Tyresö får ett övertag i bollinnehav. 2-0 kommer också innan halvlekens slut. Men sett till chanserna hade nog en uddamålsledning speglat halvleken bättre.

I paus byter båda lagen ut flera spelare, vi gör sju byten i halvlek. Och det påverkar förstås spelet.
Tyresö gör ett tidigt mål, och sen är halvleken ganska fri på farliga målchanser. Ett mål till lyckas Tyresö sätta, och siffrorna blir lite för stora sett till spelet.
Vi får dra lärdom av det, lite mer distinkta framför mål. Lite tuffare i försvarsspelet. Men det fanns också en hel del som kändes bra, både individuellt och spelmässigt.

Vi tackar Tyresö, domarna och publiken för en fin fotbollslördag.