Dam

Förlust mot Tun i sista omgången

Publicerad 2018-10-01 20:29
Img 8397
Efter en stark första halvlek tappade vi i andra och deras rutinerade målskyttar avgjorde.

Klockan 15.00 drog sista serieomgången igång. Förutsättningarnas var att vi troligen måste besegra Tun som just nu är mycket starka, med ett väl hopspelat lag och två riktigt vassa spelare i Emelie Jönsson och Lovisa Edberg. Att Dalhem skulle besegra Nyköping hemma var väntat, me de tre landslagsspelarna från Kenya har de vunnit allt utom mötet mot seriesegrarna Triangeln.

Vi gör också en mycket stark första halvlek. Trevande til en början då Tun kanske var något starkare, men sen visade vi upp ett riktigt bra passningsspel stundtals och hotade, men de klara målchanserna var få.

I andra halvlek hade vi fem olycksminuter mellan matchminut 51 och 56 då deras spetsspelare gjorde tre mål ch med överläge 3-kunde dom knyta till i försvaret och vi tvingades chansa lite mer. Ytterligare två bollar hamnade i vårt nät, det var lite uppgivet mot slutet.

Förlusten innebär att vi spelar i division tre nästa år. Och det är bara att ta rejäla nya tag och sikta mot att den sejouren blir ett-årig.

Vi tackar Tun, domarna och publiken.

Ett stort tack också, förstås, till alla spelare som lagt ner så mycket på laget under året. Vi har stundtals spelat en fotboll på fin division två-nivå, men vi har också haft tuffare matcher.

Björn Jansson.
Md klubbshop 2019
Md matchen mot cancer  annons hemsidan  insamling cancerfonden
Md sponsorhuset
Md kontakta spelklar
Md ifk lidingo v nner
Md svenska spel
Md stodmedlem
Md namskylt laktaren
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub