F09:A

Ansvariga för transport av material till och från träningar

Publicerad 2020-12-12 20:22

Hej alla,

Enligt tidigare information kommer vi som föräldrar att ta över ansvaret att transportera material till och från träningar.

Nu under vintersäsongen löser måndagarna sig själva eftersom tjejerna tränar på Vallen. Vårat material finns i ett förråd på Vallen och jag kommer skicka ut koder i vår föräldrachatt. Eftersom vi nu har träning på Bosön så gäller att materialet lämnas där i tid inför onsdags träning, hämta upp materialet efter onsdagens träning, lämna materialet vid torsdagens träning och hämta upp efter torsdagens träning.

Materialet kan hämtas upp på Vallen när det passar efter måndagens träning, dvs om man redan vill ta det då går det bra. Det lämnas tillbaka till Vallen efter torsdagens träning. Det material som skall tas med är: Gula, röda och svarta västar som sitter på samma ring, samt den stora bollsäcken. (Koner tar Jörgen med själv)

Vänligen redan nu notera era veckor i era kalendrar då det inte sker någon påminnelse. Jag har för enkelhetens skull lagt in varje veckoansvarig som en aktivitet i kalendern varje onsdag klockan 12. Det gör att alla enkelt har tillgång till informationen. Om tiderna inte fungerar behöver ni själva hitta någon att byta tider med.

Ansvariga:

V2 - Reinholdsen

V3 - Hamberg

V4 - Esk

V5 - Plate

V6 - Ovin

V7 - Palm

V8 - Ingen träning på Bosön

V9 - Sportlov

V10 - Almen

V11 - Nyman

V12 - Gylden Svensson

V13-V14 - Oklart pga påsk

V15 Glückman

V16 Lindborg

V17 Ekelund

V18 Wärn


//Gunnar

Md klubbshop 2019
Md nyhetsbrevet  nov 2020
Md r d v rd banner svff 207x320
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub