P10:6

5 år tillsammans!

Publicerad 2021-11-17 14:44
Ännu en fotbollssäsong går mot sitt slut och killarna har därmed spelat ihop under 5 år. För vissa blir det t.o.m. 6 år då de spelade tillsammans redan under året med fotbollsskolan.

Att killarna har spelat fotboll ihop under i princip halva livet syns verkligen på plan. Oftast med schysst attityd mot varandra och alltmer synkade i spelet. Det har även gått bra att spela ihop med P10:5, inte minst under de cuper som avslutat säsongen. I Sankt Eriks Cupen har vi haft många jämna och välspelade matcher och i år blev det till slut en något mer normal fotbollssäsong efter att fjolårets pandemi-säsong.

Vi har som sagt spelat en hel del matcher tillsammans med P10:5 och har även tränat ihop med dem en dag i veckan. Vi tycker att det har fungerat bra och till nästa säsong kommer lagen att slås ihop. Vår bedömning är att vi får bättre förutsättningar till bra träningar och till Sankt Eriks cupen kommer vi att anmäla två lag med ambitionen att alla killar ska få möjlighet att spela (minst) en match i veckan under säsong. Erik Svennemar tillkommer som tränare och Helena Grieco blir lagledare för det gemensamma laget. Vi förväntar oss att laget kommer bestå av 20-25 spelare.

Under vintern kommer vi att ha inomhustid i Käppala Skola på söndagar 15-16. Vi återkommer om vilken vecka vi startar med detta. Så länge vädret tillåter fortsätter vi med utomhusträning på tisdagar (prel fram till 7:e december) och lördagar (prel fram till 4:e december). Vi kan med relativt kort varsel meddela att träningen ställs in om väderförutsättningarna ställer till det.

Md klubbshop 2019
Nya webshopen kommer inom kort, klicka på länken.
Md nyhetsbrevet  nov 2020
Md r d v rd banner svff 207x320
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub