P06:A1

Nyköping Invitational -18

Publicerad 2018-06-11 10:34

Hemkomna efter en fantastisk helg i Nyköping, där AIK bjöd på välordnad cup med lag från Norden och Holland. Fina planer, strålande solsken ackompanjerad av bra spel från vår sida bidrog till "feel good"-känsla. I flertalet matcher var vi spelförande, och glädjande nog hittade vi nu också stundtals kreativa anfallsalternativ som resulterar i fler farligheter. Vi arbetar vidare med att våga spela vårt spel, flytta bollen snabbare, ta yta, värdera situationerna och tro på vår idé. Vi kan också glädjas åt en cup som, till skillnad från Tyskland, resultatmässigt varit stolpe in med meriterande segrar mot exv. både MFF och FC Köpenhamn. Vi slutar etta i slutspelet för grupptvåorna med totalt sett en förlust, en oavgjord och fyra segrar i cupen. Självklart ska grabbarna sträcka på sig, men vi ska också komma ihåg att ett resultat är oviktigt om det inte sker i samklang med fotbollsutveckling. Därför är det extra roligt att vi visat upp ett spel som andas utveckling på ett antal olika plan. Det tar vi med oss och bygger vidare på.

Nu blickar vi framåt mot en fullspäckad träningsvecka där ordinarie schema biffas upp med ett fystest innan vi på söndag avslutar vårsäsongen med årets kanske viktigaste match. Den mellan P06A och föräldrarna. Förra året vann grabbarna på straffar, men det känns föga troligt i år, då föräldrarna under ledning av coach T. Wennersten sätter in allt de har. På frågan hur taktiken inför söndagen ser ut svarar coach Wennersten:

-"Vi kommer inte släppa någon dj-vel över bron helt enkelt, och framåt har vi ju M. Jonsson som kommer löpa utav h-vete. Det blir inte vackert, men vägvinnande..."

Glad sommar!

/Hegbart
Md klubbshop 2019
Md matchen mot cancer  annons hemsidan  insamling cancerfonden
Md sponsorhuset
Md kontakta spelklar
Md ifk lidingo v nner
Md svenska spel
Md stodmedlem
Md namskylt laktaren
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub