PA19

Klara för A-slutspel i Ligacupen P19

Publicerad 2019-12-02 14:32
Efter den första matchen och segern mot Nyköping så har laget spelat en träningsmatch mot AIK P19 och två tävlingsmatcher i Ligacupen. Där man går rent och tar sig vidare till A-slutspel

I matchen mot AIK så var det vi som kom till de vassare målchanserna utan att kunna få in bollen i en målsnål match. AIK vinner med 1-0 efter en bättre andra halvlek där dock IFK återigen haft bra målchanser.

I match två i Ligacupen så stod AFC för motståndet och vi får en bra start med ett tidigt mål på en fast situation och gör även 2-0 innan 30 spelade minuter. AFC är bra och tar över under en period under slutet av 1a och reducerar till 2-1. I en jämn 2a halvlek så lyckas IFK göra 3-1 efter bra individuellt genombrott av Adrian som spelar fram till en smart löpande Kasper.

Inför sista matchen mot Sollentuna så var vi de facto gruppsegrare innan vi startade matchen. Vi har möjligheten att använda oss av en hel del duktiga 03or från vårat P17 och en av de avgör till vårat favör i slutet av matchen där han gör 3-2.

Nu väntar vi ivrigt på lottningen och kan se fram vårat tredje A-slutspel på fyra säsonger i P19 ligacupen.