PA19

Förlust mot Vasa och seger mot Gefle

Publicerad 2019-09-17 11:08
Två matcher till är spelade i serien och nu har vi bara 4 kvar.

Två hemmamatcher som slutade med en 0-2 förlust och en 2-0 vinst.

Vasalund gästade oss förra helgen och det va en jämn match. Båda lagen skapade mycket målchanser. I första halvlek så öste regnet ner i 20 min sen kom solen och lyste upp Vallen. Det stod 0-0 till 44 minuten då Vasa i en kontring fick ett vinkelskott som styrdes via Lidingöback och Niklas kunde så när rädda men bollen rullade in. I andra halvlek startade vi starkt och gjorde 1-1 men bortdömt för offside vilket enligt filmen va mycket tveksamt. Men men vi fick en superchans men lyckades inte göra mål. Vi åkte på många kontringar i andra delen av halvleken då vi chansade lite framåt. Och tillslut kom också 0-2 på en kontring. Slut 0-2 och Vasalund vinner och tar tre pinnar. Många duktiga spelare i laget!

Gefle gästade oss i söndags och vi tycker att vi gjorde en stabil insats. En match där vi har mycket boll och kanske borde gjort något mål till men Gefle är välorganiserade. 1-0 gjordes av Kasper efter ett fint förarbete av Noah som blev dagens MVP. 1-0 stod sig till paus. I första delen av andra så har vi bra tryck på Gefle och det kändes som 2-0 skulle komma vilket det också gjorde när Svedberg snodde bollen och rundade målvakten. 2-0 slutade matchen och vi hänger på Djursholm i toppen.

Nu har vi två helger utan match i serien. Men vi ska möta Aspudden Tellus i DM final onsdagen den 25 på Lidingövallen så då hoppas vi att ni kommer och tittar!

Nästa match i Allsvenskan spelas också den på Lidingövallen den 6 oktober när Örebro gästar oss.

MP
Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub