Herr

Vinst mot Skiljebo SK

Publicerad 2018-04-23 09:18
Niklas1
Inför 276 åskådare tog IFK Lidingö FK en härlig vinst med 3-0 mot Skiljebo SK. En seger som tog IFK upp på en andraplats i tabellen.

Den första halvleken blev en jämn tillställning och lagen gick till vila med ställningen 0-0.
Kaptenen Philip Göransson startade för första matchen under säsongen men fick tyvärr bytas ut redan efter 10min på han fick en spark över vaden, oklart ännu vad som hänt med Philip och när han är tillbaka.

I den andra halvleken var det ett piggare IFK redan från start, tio minuter in på halvleken gjorde också hemmalaget 1-0 genom Niklas Söderberg som kom in i den första halvleken när Göransson utgick. Efter målet var det fortsatt övertag för IFK men det dröjde fram tills den 88' minuten innan 2-0 kom genom inhopparen Nikodemus Granberg. Samme Granberg gjorde 3-0 minuten efter och stängde matchen.

Nästa match spelas borta mot Bollnäs GIF den 28 april, men den 5e maj är IFK tillbaka på Lidingövallen och gästas då av Gamla Upsala SK med matchstart kl. 16.00