Tredje raka och det finns en chans för kval till Ettan.

Publicerad 2020-10-12 14:21
Fallbackimg 4278367
Vi vinner hemma mot Enköping och ger oss själv en chans att kvala till Ettan, om än minimal så är det möjligt.

Förutsättningarna var enkla. Karlberg hade tappat poäng så om vi vann mot Enköping så skulle det leva även i sista omgången.
Enköping är ett bra lag, ett bra högt försvarsspel och bra kontroll i speluppbyggnad. Vi blev tillbaka pressade till en början men vi kom in i matchen mer och mer. Vi hade kontroll på ett sätt så vi inte släppte till särskilt farliga chanser men däremot skapade några ruskigt bra framåt.
Hoffa kombinerade med Kevin och sköt, målvakten var på väg åt fel håll men en back räddade. Max tog sig loss och satte bollen i stolpen, via andra stolpen och ut till Kevin på kanten som gjorde sin gubbe och satte in den mot mål. Max sånär på den med huvudet och nära 1-0. Enköping skapade det mesta via Danilo som va skicklig. Men vi gjorde 1-0 efter en bra spelvändning från Fred och Florian till Hoffa, ut till Chris och inspel till framstormande Florian som tryckte in den. 1-0 i paus och det kändes rättvist. Vi hade mest chanser men Enköping mer boll.

Vi börjar andra okej och det är jämnt. Tyvärr blir vi straffade på ett misstag och deras HY gör 1-1 efter ett bra skott.
Några minuter efter tar vi ledningen igen då via Fred. Återigen efter ett bra anfall. Innan dess har deras målvakt gjort 2 ruggiga räddningar på Kevin och Max avslut.
Det blir 2-1 och vi tyckte inte att Enköping riktigt hotade vår ledning. Vi spelade av matchen bra och tog de viktiga 3 poängen och tredje raka segern.

Vi spelar precis som förra året sista matchen borta mot Karlberg på Stadshagen. Både vi och Karlberg måste vinna för att nå kval så det kan bli en spännande tillställning.
För att vi ska kunna nå kval måste 4 resultat gå vår väg. Men vi fokuserar på det vi kan påverka och det är att ge 100% mot Karlberg och göra allt vi kan för att ta 3 nya poäng!

PS Grattis till Hudiksvall som säkrade segern och avancemang till Ettan 2021!