Herr

Ses vi på Skytteholm på söndag?

Publicerad 2018-05-25 10:50
Tifo1
Då är det äntligen dags för seriefinalen i division 2 norra Svealand, på ena sidan står ett Vasalunds IF som föregående säsong trillade ur division 1 och som säsongen 2016 var nära att nå Superettan. På andra sidan står IFK Lidingö FK, föreningen som 2015 kvalade sig upp från div 4 till div 3 och som direkt 2016 vann division 3 och därmed var nykomlingar i division 2 under den föregående säsongen.

IFK Lidingö FK har vuxit kraftigt från början av 2000-talet och framåt, något som också märkts i form av herrlaget som klättrat i seriesystemet med många egna produkter i laget. Tillsammans med dessa unga killar från ön finns också ett par spelare som valt att åka ut till Lidingövallen för att träna och spela fotboll. Nu på söndag spelar föreningen en match som vi inte fått chansen att spela på väldigt många år, en seriefinal i division 2. Den utspelar sig på Skytteholm i Solna. Vi hoppas att många av er åker dit på söndag och ger oss samma stöd som ni tidigare gjort när vi spelat liknande matcher i division 4 och division 3.

Matchstart, söndag kl. 17.00 på Skytteholm.

För er som följer IFK Lidingö FK så vet ni att föreningen uteslutande den här säsongen har spelat i en rosa tröja med "Stöd matchen mot cancer" över bröstet. En kampanj där IFK Lidingö FK vill samla in minst 1 miljon kronor till cancerfonden. Vi har i tidigare matcher lyckats få våra motståndare att spela i reservtröjor även på hemmaplan för att vi ska kunna spela i de rosa tröjorna, tyvärr blir inte så fallet i söndagens match då Vasalunds IF inte kan spela i sina reservtröjor. Vi hoppas att ni ändå är med oss i #matchenmotcancer även i den här matchen och swishar till vårt konto 123 321 43 35

Ses på Skytteholm på söndag!

Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub