Herr

2-1 seger mot KB räckte tyvärr inte till kval.

Publicerad 2020-10-21 00:40
22eaae7f 4099 433d 852e 4cf0d3f31216

I sista omgången ställdes vi för en tuff uppgift i form av Karlberg borta på Stadshagen. Inför så visste vi att en seger skulle ge oss möjlighet till att knipa andraplatsen. Då behövde fyra andra resultat sluta som vi ville.

Men fokus på vad vi kan påverka och det var att slå KB. Vi hade slagit dom med 5-0 i cupen och gick in med ett bra självförtroende efter tre raka vinster i serien. Karlberg började starkt och gjorde rättvist 1-0. Efter det kom vi igång och direkt på avspark har vi ett fint anfall som sånär blir mål. Det tar istället 7 min efter KBs mål som vi har ett mycket bra anfall. Inlägg med nick som inte blir som tänkt missförstånd mellan mittback och MV i hemmalaget och Max uppfattar det snabbt efter sin nick och petar in den. 1-1 står sig till paus. Karlberg har mer boll men vi har bra anfallsspel och skapar bra chanser.

Andra och vi tar ledningen efter att vi tagit oss fram genom Chris till Hoffa, inspel och Max skjuter in sitt och vårt andra för dagen. Vändningen är ett faktum och vi vinner med 2-1.

KB hade mycket boll men kom inte till många bra lägen efter vårt mål. Vi hade några riktigt bra kontringar samt delar med bra speluppbyggnad.

Detta räckte till 3 nya poäng, vi gick förbi Karlberg, Enskede och GUSK men Enköping och Skiljebo vann sina matcher och vi slutar 4a i serien.

Bästa Stockholmslag i vår serie och en väldigt stark avslutning med segrar mot topplag. Vi gör flest mål i serien med totalt 35 mål på 13 matcher. Vårt facit blev 8 segrar och 5 förluster, en av förlusterna är med två måls marginal, de andra fyra är med uddamålet. Vi presterar bra fotboll större delar av de flesta matcher och är nöjda med mycket. Några förluster som svider men så är det för fler lag än oss och vi tycker inte synd om oss själv utan vi utvärderar och kommer tillbaka starkare nästa år

Staben
Md klubbshop 2019
Md nyhetsbrevet  nov 2020
Md r d v rd banner svff 207x320
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub