Herr

Omg. 1-4

Publicerad 2022-04-24 08:27
7c4beae6 5ca4 45fa a1ad 89e0364c6907
De första omgångarna i division 2 södra Svealand är spelade. Efter en trevande inledning tog IFK Lidingö FK en viktig seger i den fjärde omgången.

Omgång 1: Enskede IK - IFK Lidingö FK

Enskede öppnade seriespelet betydligt bättre och gick till halvtidsvila med en stabil 2-0 ledning. I andra spelade Lidingö upp sig och reducerade till 2-1 genom Simon Miedinger. Enskede hade dock sista ordet genom tre snabba mål och vann med klara 5-1.

Omgång 2: IFK Lidingö FK - Assyriska FF

Återigen var det motståndarna som öppnade klart bäst och 0-1 i halvtid var i underkant. Lidingö stod för en mycket bättre andra halvlek men lyckades inte få in bollen i mål. Slutresultatet skrevs till 0-1.

Omgång 3: Arameisk-Syrianska IF - IFK Lidingö FK

Bortamatch på Brunna IP och ett Lidingö pressat att ta poäng och redan i den 15e minuten får Simon Miedinger på ett fullträff som resulterar i 0-1. Hemmalaget kvitterat före halvtidsvilan och 1-1 står sig matchen ut.

Omgång 4: IFK Lidingö FK - Karlbergs BK

En match med mycket på spel för båda lagen. Även om det bara är den fjärde omgången ville Lidingö ta sig bort från bottenplaceringarna och Karlberg hänga med i toppen. Matchen öppnades med mycket boll för bortalaget men utan direkta farligheter. Istället var det Lidingö som gjorde 1-0 i första halvlek genom Vincent Poppler. Andra halvlek startade Karlberg bra, men ännu en gång var Lidingö samlat i försvaret. Istället kunde Simon Miedinger utöka och skriva slutresultatet 2-0.