Herr

Ny tuff förlust

Publicerad 2018-06-11 10:03
Herr mora borta
IFK Mora hade flyttat matchen till naturgräset vilket gjorde att IFK Lidingö FK för första gången under 2018 spelade på en gräsmatta, ett något ovant underlag för gästerna.

IFK Mora har haft en tung inledning men kom till matchen med en seger i bagaget, gästande IFK Lidingö FK hade inför matchen två raka förluster och ville bryta en jobbig trend.

Hemmalaget fick en perfekt start då de på en omställning gjorde 1-0 redan i den 4' minuten. IFK Lidingö FK pressade sedan på och förde matchen medan hemmalaget fick gå på omställningar. IFK Lidingö FK skapade flera chanser till att kvittera men 1-0 stod sig till halvtidsvilan.
I andra halvlek började IFK Lidingö FK igen att trumma på och förde matchen, och i den 62' minuten gjorde Fredrik Bergman 1-1 på straff. Då vaknade hemmalaget och fick en bra period som resulterade i 2-1. På stopptid gick Jacob Widell Zetterström upp i ett anfall och IFK Lidingö FK hade alla elva spelare på offensiv planhalva när Mora vann bollen och gjorde 3-1 i öppen kasse. Direkt efter avspark gjorde IFK Lidingö FK 3-2 och sedan kunde domaren blåsa av matchen.

Svenska Cupen

På onsdag kl. 19.15 spelar IFK Lidingö FK sin nästa match, den spelas på Lidingövallen mot division 1 laget Akropolis IF i Svenska Cupen.

Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a