Kryss i hemmapremiären

Publicerad 2018-04-15 13:05
Hemmapremia r
På en solig Lidingövallen blev det kryss i hemmapremiären då IFK gästades av BKV Norrtälje.

204 åskådare kom när Lidingövallen besöktes av såväl gästande BKV som av vårsolen, åskådarna fick se än jämn match som slutade 1-1 där båda målen gjordes i första halvlek.

Liksom matchen mot Strömsbergs IF var det ett IFK som stod för bollinnehavet och skapade flest chanser, dock var det gästande BKV som inledde målskyttet då de skarvade in en hörna tidigt på matchen. IFK kvitterade strax före paus genom Amin som gjorde sitt andra mål för säsongen.

I andra halvlek skapades lägen att göra fler mål, främst av IFK men även av ett BKV som var snabba i sina omställningar, matchen slutade dock 1-1.

Nästa helg är det dags för hemmamatch igen, då gästas vi av Skiljebo SK kl. 13.00 på söndagen den 22 april.
Gå med i eventet på Facebook: IFK vs Skiljebo SK (Facebook event)