Herr

Jacobs femte nolla i segern mot Valbo FF

Publicerad 2018-05-21 08:00
1jwz hemsida
Målvakten Jacob Widell Zetterström har spikat igen målet och höll sin femte nolla när IFK Lidingö FK hemmaslog Valbo FF med 2-0.

På fredagskvällen gästades IFK Lidingö FK av Valbo FF som kom till ön med två raka segrar i bagaget, den publik som tagit sig till Lidingövallen fick se en målmässigt tight match med ett IFK Lidingö FK som var spelförande.

Det dröjde fram till den 41' minuten innan Amin kunde göra 1-0 för hemmalaget, då hade IFK haft en bra period i matchen och skapat några målchanser efter en annars jämn första halvlek. Efter pausen smällde det direkt när Philip Göransson gjorde sitt första mål för säsongen redan 30 sekunder in på halvleken. Hemmalaget hade sedan flera chanser att punktera matchen men lyckades inte sätta ett tredje mål och istället blev det lite spännande på slutet när Valbo FF flyttade upp laget.

För IFK Lidingö FK innebär segern att de söndagen den 27 maj får spela seriefinal borta mot Vasalunds IF, vi hoppas att många IFK:are tar sig till matchen som spelas på Skytteholm, Solna kl. 17.00 se matchinformation här